Wednesday, 4 January 2017

Digi Prepaid offer Unlimited Daily Passes from RM1

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Hi korang semua, post kali ni aku nak tujukan pada yang suka atau memerlukan data yang banyak bagi membuat kerja korang atau suka download dan sebagainya. Ada Masalah dengan kekurangan data atau tak cukup duit membeli data especially pengguna pepaid?

Unlimited Always Serve The Best 
Nah berita gembira untuk korang pengguna pepaid semua - Digi telah melancarkan satu plan baru "Unlimited Passes For Prepaid User" bagi membolehkan korang melayari "Streaming, Surfing and Talking" dengan serendah RM1.00/Sehari. (Penggunaan adalah 24 jam setelah di aktifkan).

Dengan RM1.00/Sehari ini pengguna Plan Prepaid boleh memilih untuk "Unlimited Video Streaming (Lite), Unlimited Social (Lite)" atau pun "Unlimited Internet Calls via Whatsapp, Wechat and Facebook Messenger." Diingatkan disini bahawa "Lite" tidaklah memberi offer internet kelajuan yang penuh tapi datang dengan 512kbps sebagai Optimized for Standard Definition Videos yang aku rasa dah cukup bagus kan?

Penggunaan Unlimited Social (Lite) untuk semua surfing yang korang mahukan, menonton video dan berbual di Facebook sepanjang hari. So plan ni aku aku suggested sangat bagi student yang nak buat research untuk homework study korang dan sebagainya.

 Daily Unlimited Plan From Digi.
Unlimted Internet Calls membolehkan korang membuat voice atau video calls sepanjang hari dengan highlight partners jer - Whatsapp, WeChat dan Facebook Messenger. Boleh la korang apply untuk kepuasan masing2 dan kalau dah rasa lonely sangat nak berbual, rindu mak ayah dekat kampung so janganlah ragu2 nak guna plan unlimited dari Digi ini..

Jika pada waktu tertentu dalam satu hari korang rasa nak buat semua benda - nak berbual, nak buat kerja dan mahu menonton video maka aku cadangkan boleh apply semua plan sekaligus dengan RM3/Sehari penggunaan tanpa had. Selain ia adalah sebuah plan prepaid yang murah korang juga dapat control perbelanjaan prepaid setiap masa :D

Seorang Travel Blogger seperti aku.. Unlimited Social (Lite) Daily Passes RM1 sangat berbaloi terutama penggunaan dari handphone untuk kerja-kerja blog walking.. searching info travelling.. dan sesuai untuk hunting flight tiket..

Unlimited Vidoe Streaming ( Lite ) - Khas mereka berdua..

Dan paling utama sebagai seorang ayah kepada dua orang anak kecik yang selalu mencuri-curi handphone ayahnya untuk menonton YouTube Animasi didi and friend and other cartoon network.. Unlimited Video Streaming (Lite) adalah plan yang terbaik bagi menyelamatkan data handphone seoranag ayah hahahaha..

Dapatkan plan ini dengan dail *116*2 dan tekan 1 untuk Unlimited Video Streming (Lite), 2 untuk Unlimited Social (Lite) dan 3 untuk Unlimted Internet Calls. Dan jika mahukan maklumat yang lebih lanjut korang boleh buka link ni http://bit.ly/DigiPLUDP ( Digi add-ons )  



21 comments:

  1. Replies
    1. Huhuu.. tau tak pe... Senang nak control penggunaan..

      Delete
  2. bagus info ni
    sy ni pengguna digi tapi kalau dekat tempat tinggal sy line digi agak mengecewakan..huhu disebabkan digi nila sy pakai sejak mula2 ada handphone so setia jela sampai sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh bagus nyer.. bab line tak berapa nak kuat mengecewakan tu susah gak.. hope they will find to solution.. :D

      Delete
  3. jab...
    2 org anak????
    (baca balik)

    ReplyDelete
  4. Digi user upenye...lame mnyepi...siap dah tambah 4 org in total! Rindu nk travel with adventure..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. penambahan itu sebuah rezeki.. pm tepi nak trvel tu hahahaa.

      Delete
  5. penipu digi ni ada baru beli unlimited video rm28 sbulan tkdan sminggu terus tk jln video. call customer servise kata data diberikan 30gb ja....unlimited ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.. tolong complain di website digi yer.. complain sini tak akan ada apa2 tindakan :p

      Delete
  6. kita lak pakai celcom. post paid. tak merasalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap company ada kelebihan dan promosi mereka tersendiri.. :D

      Delete
  7. murah2 skrg ni.. dh pakai line umobile mls nk tukar hehe.. unlimited lah paling org nak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan anucriyg unlimited skrg nie.. malas nak guna wifi rumah dah hahahaa

      Delete

  8. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...