Wednesday, 4 January 2017

Digi Prepaid offer Unlimited Daily Passes from RM1

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Hi korang semua, post kali ni aku nak tujukan pada yang suka atau memerlukan data yang banyak bagi membuat kerja korang atau suka download dan sebagainya. Ada Masalah dengan kekurangan data atau tak cukup duit membeli data especially pengguna pepaid?

Unlimited Always Serve The Best 
Nah berita gembira untuk korang pengguna pepaid semua - Digi telah melancarkan satu plan baru "Unlimited Passes For Prepaid User" bagi membolehkan korang melayari "Streaming, Surfing and Talking" dengan serendah RM1.00/Sehari. (Penggunaan adalah 24 jam setelah di aktifkan).

Dengan RM1.00/Sehari ini pengguna Plan Prepaid boleh memilih untuk "Unlimited Video Streaming (Lite), Unlimited Social (Lite)" atau pun "Unlimited Internet Calls via Whatsapp, Wechat and Facebook Messenger." Diingatkan disini bahawa "Lite" tidaklah memberi offer internet kelajuan yang penuh tapi datang dengan 512kbps sebagai Optimized for Standard Definition Videos yang aku rasa dah cukup bagus kan?

Penggunaan Unlimited Social (Lite) untuk semua surfing yang korang mahukan, menonton video dan berbual di Facebook sepanjang hari. So plan ni aku aku suggested sangat bagi student yang nak buat research untuk homework study korang dan sebagainya.

 Daily Unlimited Plan From Digi.
Unlimted Internet Calls membolehkan korang membuat voice atau video calls sepanjang hari dengan highlight partners jer - Whatsapp, WeChat dan Facebook Messenger. Boleh la korang apply untuk kepuasan masing2 dan kalau dah rasa lonely sangat nak berbual, rindu mak ayah dekat kampung so janganlah ragu2 nak guna plan unlimited dari Digi ini..

Jika pada waktu tertentu dalam satu hari korang rasa nak buat semua benda - nak berbual, nak buat kerja dan mahu menonton video maka aku cadangkan boleh apply semua plan sekaligus dengan RM3/Sehari penggunaan tanpa had. Selain ia adalah sebuah plan prepaid yang murah korang juga dapat control perbelanjaan prepaid setiap masa :D

Seorang Travel Blogger seperti aku.. Unlimited Social (Lite) Daily Passes RM1 sangat berbaloi terutama penggunaan dari handphone untuk kerja-kerja blog walking.. searching info travelling.. dan sesuai untuk hunting flight tiket..

Unlimited Vidoe Streaming ( Lite ) - Khas mereka berdua..

Dan paling utama sebagai seorang ayah kepada dua orang anak kecik yang selalu mencuri-curi handphone ayahnya untuk menonton YouTube Animasi didi and friend and other cartoon network.. Unlimited Video Streaming (Lite) adalah plan yang terbaik bagi menyelamatkan data handphone seoranag ayah hahahaha..

Dapatkan plan ini dengan dail *116*2 dan tekan 1 untuk Unlimited Video Streming (Lite), 2 untuk Unlimited Social (Lite) dan 3 untuk Unlimted Internet Calls. Dan jika mahukan maklumat yang lebih lanjut korang boleh buka link ni http://bit.ly/DigiPLUDP ( Digi add-ons )  



11 comments:

  1. Replies
    1. Huhuu.. tau tak pe... Senang nak control penggunaan..

      Delete
  2. bagus info ni
    sy ni pengguna digi tapi kalau dekat tempat tinggal sy line digi agak mengecewakan..huhu disebabkan digi nila sy pakai sejak mula2 ada handphone so setia jela sampai sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh bagus nyer.. bab line tak berapa nak kuat mengecewakan tu susah gak.. hope they will find to solution.. :D

      Delete
  3. jab...
    2 org anak????
    (baca balik)

    ReplyDelete
  4. Digi user upenye...lame mnyepi...siap dah tambah 4 org in total! Rindu nk travel with adventure..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. penambahan itu sebuah rezeki.. pm tepi nak trvel tu hahahaa.

      Delete
  5. Would you Like a weekend Part-Time job Anywhere in Malaysia and Singapore only on weekend of 3-9 hours that can Earn You RM6,000 TO RM8,000 Every weekend ? .if interested Contact us on Whatsapp - +60103253979.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...