Thursday, 26 March 2015

Malaysia Social Media Week 2015

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia untuk semua pembaca Time Travel Afif..!!!

Ada dengar tak mengenai Malaysia Sosial Media Week 2015 tahun ni.. Bagi yang belum mengetahui mengenainya boleh la melayari ke website rasmi Klik sini MSMW 2015.. ianya akan berlangsung dari 21st March - 25th March 2015 di Berjaya Times square Hotel.. Pada yang berminat masih boleh berdaftar secara percuma di online..

ENGAGE, EDUCATE & ENTERTAIN Yourself ! Social media has dramatically altered the way we think and act. The manic pace it has set leaves most of us dumbfounded. Our annual Malaysia Social Media Week, with its august speakers seeks to demystify the world of social media. Having garnered a huge success from previous editions, this national conference connecting people regarding content and conversations on emerging trends in social and mobile media, unfolds yet another striking edition.



MSMW’s theme “Engage, Educate & Entertain”, reflects the role of social media as a catalyst in stirring the cultural, political, economic and social development of a nation. The theme encourages thousands of individuals and organisations to project, orchestrate and execute original ideas- through social media. Wildly popular and happening, the third chapter of the Malaysia Social Media Week (MSMW) 2014 is no longer a mere event- it’s a movement!


Apa-apa pun yang aku nak sampaikan di sini ialah.. Alhamdulillah Blog Travel My Way ini telah dicalonkan lagi pada tahun ini di "Best Travel Blog Category" (klik).. Nampak di situ ramai blogger2 travel yang otai, yang hebat2.. dari kenalan mahu pun yang belum di kenali.. Namun biarlah takdir yang menentukan.. jika ada rezeki di situ.. 






Terdapat "10 Category" kesemuanya yang di pertandingkan untuk WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS.. Bolehlah mengundi untuk blog kegemaran anda pada setiap bahagian.. Dan hanya boleh mengundi sekali sahaja untuk setiap ketegori yang dipertandingkan.. Pengundian akan bermula dari 23rd March 2015 hingga 5th April 2015.. 

Cara mengundi yang mudah - Layari website rasmi Malaysia Media Week 2015 (KLIK) dan klik pada PROGRAMME - Kemudian klik AWARD - Kemudia klik CATEGORY - Kemudian Klik "BEST TRAVEL BLOG" dan cari timetravelafif.blogspot.com di situ.. apabila klik pada BUTTON VOTE berwarna hijau dan ia memerlukan anda untuk sign in facebook terlebih dahulu.. Selepas sign in Facebook baru lah anda boleh vote timetravelafif dan ia akan bertukar menjadi merah :D 

Cara mengundi pada tahun ini agak mudah kerana hanya memerlukan account facebook tidak seperti tahun lepas yang memerlukan registration menggunakan email.. Di harap dengan mudahnya cara mengundi pada tahun ini lagi memudahakn untuk para peserta mendapat undi.. Sekian terima kasih dalam salam sayang dari saya Time Traveller  untuk semua  :D



51 comments:

  1. Assalamualaikum afif, inshaallah.. sheila akan vote awak nanti ya. semoga menang lagi tahun ni. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. terima kasih Sheila Salim.. insyallah jika ada rezeki di situ lagi pada tahun ini :D

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih Kak Nurzakiah Hanum.. nanti bgi tau kat officemate semua k hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih sudi vote.. nanti sebarkan pada kenalan yg lain :D

      Delete
  4. Replies
    1. thanks for voting me.. insyallah akan berusaha bersungguh2 :D

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih vote saya... panjang2 kan kepada yang lain :D

      Delete
  6. salam,tahniah sbb tercalon..niesa dh vote hari tu dah..ehehe..kebetulan nampak blog time traveller ni tercalon terus vote..gudluck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.. Ya Allah rasa syukur sangat... terima kasih la sebab vote kita.. moga Allah membalas jasa baik Niesa :D

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih Kak Naramas Aman..
      Mohon satu undi itu sungguh bermaka :D

      Delete
  8. OK beres... satu undi buat Afif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Sudi memberi satu undi.. Bersyukur sangat :D

      Delete
  9. Replies
    1. Insyallah moga ada rezeki sempena menanti kelahiran cahaya mata :D

      Delete
  10. Replies
    1. Hi J Mei.. Long time did not hear from u.. And thanks for voting me :D

      Delete
  11. tahniah kerana tercalon..dah vote..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Kamsiah :D
      Mohon share pada yang lain yer huhuu..

      Delete
  12. gd luck afif... mun dah vote~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi memberi undi mohon share yer pd yg lain :D

      Delete
  13. Replies
    1. Kak el undi siapa.. Pape pun thanks for voting yer :D

      Delete
  14. assalamualaikum bro..
    lama x singgah sini..
    btw tahniah tcalon lagi..
    good luck smoga menang lagi sperti tahun lpas ..he..he..
    all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. Aah lama benor tak singgah sini huhuhu.. Tapi asalkan dpt tahu sihat pun alhamdulillah syukur..

      Insyallah moga ada rezeki lagi tahun ini.. Doakan la yer.. Dah vote ke Tuan Sobri.. :D

      Delete
  15. saya boleh vote ? Kalau boleh vote saya pilih blog bang Afif. Semoga jadi pemenang lagi ya bang Afif. Jangan lupa rajin tulis entry..hehe. Kesian peminat tulisan bang Afif seperti saya. harus lama menunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesiapa sahaja yang ada acc facebook boleh vote.. Satu acc facebook satu undi.. Insyallah akan berusaha lebih keraa untuk update semua entry perjalanan :D

      Delete
  16. Replies
    1. Alhamdulillah mmg best kalau melancong.. :D

      Delete
  17. dari Rajawali Bintang Travel... tahniah atas pencalonan... =) good luck..

    http://rajawalibintangtravel1001.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Dah undi ke belum.. Mohin undi dan sebarkan yer :D

      Delete
  18. dari Rajawali Bintang Travel... tahniah atas pencalonan... =) good luck..

    http://rajawalibintangtravel1001.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. ala dah terlepas hehehh

    new updated : http://bitttravel.blogspot.com/2015/04/TheLourveParis2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish mana ada terlepas.. still boleh vote lagi sampai 5 april nie huhuhuu,, :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...