Monday, 4 November 2013

Salam Maal 1435 Hijrah - And Update My Self Borneo

Assalamualaikum..

Rindu sesangat nak update blog..
Tapi perjalanan masih jauh.. Insyallah lagi 2 minggu habis la trip aku nie..
Wish me luck k..

Taman Negara Niah - Miri, Sarawak
Alhamdulillah.. dah selamat travel 70% dari apa yang aku plan..
Dari Bintulu - Miri - Kuala Belait ( Brunei ) - Bandar Seri Begawan - Pulau Labuan - Menumbuk..
Dan sekarang selamat sampai di Beaufort Sabah..



Masjid Omar Saifudin - Bandar Seri Begawan, Brunei Darul Salam

Insyallah akan bermalam di sini untuk sambutan Maal Hijrah bersama orang2 tempatan Beaufort..
Esok akan naik train ke Kota Kinabalu.. still don't know how.. but will try to find out later..

Okay... stay with me friends and readers..
Will story my Borneo journey once i back to Kuala Lumpur.. :D


Salam Maal Hijrah to all ...
( by the way - nasib baik jumpa cyber cafe kat Pekan 
Beaufort ni.. RM 
1.50 sejam hehee.. )

32 comments:

  1. Salam Maal Hijrah 1435..semoga selamat semuanya..and enjoy yourself..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah 1435.. amin ..
      Terima kasih :D

      Delete
  2. salam maal hijrah juga..moga baik2 dan sihat disana... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zaza.. Insyallah try to be safe all the time.. :D

      Delete
  3. bestnya jalan2 lagi,, salam maal hijrah..semoga diberkatiNya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. time ada peluang la kene berjalan :D
      Salam Maal Hijrah juga..

      Delete
  4. salam maal hijrah juga.... =D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Salam Maal Hijrah juga Lieya Von Jay :D

      Delete
  6. oh patut senyap sekarang dah start trip nie rupanya...
    salam Maal Hijrah afif.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee.. tu la.. lupa nak inform kat blog nie.. nak keluar for long trip :D
      Salam Maal Hijrah juga Mrs. Smile .. :D

      Delete
  7. Yer Salam Maal HIjrah buat TT Boy..Apa azam tahun BARU ni...

    Lagi 2 mggu...alaahh...kak JM pun rindu sama kamu ehehehe..

    kalau akak kuar trip 3H 2Mln cenggitu je..tapi TT Boy buat trip..berminggu2..mmg respect lah..ye lah dh biasa wat trip mcm tu semasa di belajar dulu kan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Kak JM Salam Maal Hijrah juga :D.. Azam nak conquer more country at least 10 setiap tahun hehehhee.. :D
      Tu la.. nak buat mcm mne.. alang2 dah sampai baik travel puas2.. sebab peluang kedua susah nak dtg lagi kan :D
      Sy suka multiple place in one trip.. saving sket hehehe :P

      Delete
  8. Baru perasan rupanya tak follow lagi blog ni..hehee :)
    Sebelum ni tinggalkan komen je ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker.. ish saya pun tak perasan .. tak pe la.. pape pun thanks follow me :D
      tapi cane tahu update?? :D hehehee..

      Delete
  9. Ok salam maal hijrah jugak la. Hehehe walau dah lepas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih as long ingat kat orang hahahaa..
      salam maal hijrah juga :D

      Delete
  10. haip!!! balik semenanjung cepat!!!!!

    lambat ? abis dah roti jala....
    lalalalallaaaa....


    salam maal hijrah dari akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ok kak anash nak balik sgt dah nie...:P
      tak lambat nyer lah.. sure sempat.. kan akak terer buat roti jala hahahha :P
      Salam Maal Hijrah jugak untuk akak :D

      Delete
  11. Waaa tengah travel la ni.
    Sambut maal hijrah di brunei.
    Cepat update! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah.. balik jer nanti akan update .. :D
      Doakan saya selamat sampai balik yer hehehee...

      Delete
  12. Replies
    1. hahahaa.. memang la.. tapi tgh habis kan cerita kat Namibia ni :D

      Delete
  13. bestnye berada di banyak2 tempat yang temapat x pernah gi.. jeles nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. negara sendiri kene la explore kan.. :D
      jangan jeles.. tak mau hahahahaa :P

      Delete
  14. komen2 rupenye lupe nk follow..hahahha nk ckp best la blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa.. boleh follow anytime.. ajak la yg lain pun follow jugak :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...